Rebozo svøbning

Rebozo svøbning er et smukt ritual der typisk udføres 4-6 uger efter fødsel (kan også gøres flere år efter). 
Du kan dog også modtage en svøbning under graviditeten hvis du har en tidligere oplevelse i kroppen du har brug for at få svøbt, sendt kærlighed og lukket af, så du kan give slip på den.

På vej ind i moderskabet gennemgår du en stor transformation som begynder allerede ved første spæde tegn på graviditet. Efter en fødsel kan du opleve at kroppens energier åbner sig, både kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt. Det kan føles som at være lidt ude af balance, ude at kroppen og måske usikker på hvem man lige er. 

  • Du bliver svøbt i skønne, bløde, farverige tørklæder/vikler alt imens du ligger og slapper fuldstændigt af og får muligheden for kunne tage imod omsorg, kærlighed og positiv energi i fuld kraft uden at skulle give noget igen.

  • Du bliver tilbudt at høre noget behageligt musik og få oplevelsen af en skøn duft i rummet.

  • Vi hylder og takker kroppen, både det fysiske legeme og energilegemet, for den transformation der er sket ved både at skabe, bære og føde et barn – altså at blive mor.

  • Ved en svøbning oplever du at mærke dig selv på en ny måde. Du får mulighed for at opleve samling på alle de åbne energier, du får følelsen af at ’lande i dig selv’ og i moderskabet og du får følelsen af at være hel igen.

  • Måske du endda undervejs opnår indsigt i dig selv og moderskabet, fordi du med total omsorg, velvære, tryghed og ro kan lade dine tanker flyve frit og du kan være dig uden at jeg forventer noget af dig.

Du får altså en kæmpe varm omsorgsfuld krammer fra top til tå, imens vi takker din krop for alt det den har gennemgået. ♥

Har du og din baby brug for hinanden under svøbningen, finder vi selvfølgelig en løsning hvorpå din baby kan blive en del af svøbningen sammen med dig. ♥